Sunday quotes about my favorite color

Tomme tanker og farlige emner

joey-walks-into-the-door-o

Jeg har en idé om gerne at ville lægge indlæg op mindst tre gange om ugen. Lørdags og søndagsindlæggene klarer jeg fint med hhv. sweet homemades og sunday quotes. Men det i ugens løb, det er ikke altid lige så nemt at finde på. Størstedelen af tiden er det da, ingen tvivl om det – ellers ville jeg jo heller ikke have startet bloggen i første omgang. Men lige for tiden er min hjerne helt tom for idéer.

I kender med garanti også følelsen af at sidde og stirre på et blankt Word-dokument på computeren. Specielt hvis I har prøvet at sidde med en eksamensopgave foran jer. Det her er lige sådan. Og uanset hvor meget man gransker hjernen, ja så er der intet at finde. Ikke noget at skrive blogindlæg om i hvert fald.

Det kunne muligvis skyldes det slag jeg fik, da jeg med pæn hastighed knaldede mit hoved direkte ind i dørkarmen i går aftes, fordi jeg ikke lige havde tændt lyset. Eller også er det fordi det vildeste jeg oplever for tiden er, at jeg snart skal i gang med at skrive min bacheloropgave. På torsdag afleveres en synopsis med problemstilling, teori og alt det, der nu skal være med, og så er det ellers i gang. Det er ikke fordi, det ikke kan sætte nogle tanker i gang – og også nogle der kunne være ganske relevante. Mit emne (indtil videre i hvert fald) omhandler det manglende forbud mod at bære tørklæder i Danmark. Noget der altid kan skabe debat – men ikke altid en god én. Og det er også derfor jeg fravælger sådanne emner her på bloggen. Det hører læserbreve og politiske diskussioner til – efter min mening.

Det er skam ikke fordi, jeg ikke vil ud med mine holdninger om alverdens problemstillinger. Det har jeg da også gjort både da jeg skrev om voldtægt, retssystemet og kontanthjælp. Nogle emner er bare mere farlige end andre. Og med den heftige debat man dagligt kan se på diverse sociale medier omkring netop flygtninge, muslimer og andre relaterede emner, ja så vælger jeg at holde det væk fra bloggen.

Det tænker jeg er det bedste. Man kan til gengæld altid finde en masse om kage, min hverdag, lister, citater og min holdning til en hel masse andre emner, der med garanti også kan skabe en (god) debat 😉

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

1 kommentar

  • L’on ne pouvait traverser cette foret vierge qu’en suivant un sentier pratique par le
    gardien pour aller de la grille a la maison, dont les abords,
    menages en pente douce pour l’ecoulement des eaux, etaient soigneusement dalles sur une largeur de dix pieds environ. http://www.sophiechassat.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about my favorite color