Sunday quotes about fitness

Drop nu det pylr!

2016-09-22 16.47.10

Nu ved jeg godt, at jeg måske bevæger mig en smule ud på dybt vand – og en smule ud, hvor bloggen endnu ikke har været, og dermed risikerer at blive en smule upopulær hos nogle. Men jeg tager chancen! Jeg er jo trods alt statskundskabsstuderende med (forhåbentlig) en fremtid inden for journalistik, så jeg kan ikke helt lade være med en gang imellem at lade mig påvirke af politiske emner. Og denne gang kan jeg simpelthen heller ikke lade være med også at skrive om det her på bloggen…

Det drejer sig om de nye lofter over, hvor mange penge man kan modtage i offentlige ydelser. Som i nok har hørt, er lofterne blevet sænket, og det kan jo selvfølgelig ikke undgå at ramme nogle – det er jo det, der er hele meningen med at lave besparelser. Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, at disse besparelser er helt okay. For nej, der er ikke meningen, at man skal kunne leve et luksusliv, når man er arbejdsløs, og det er også derfor, jeg har en kommentar eller to til det ‘offer’ medierne har besluttet sig for at vise frem.

For som det altid er, når der kommer besparelser af den ene eller anden art, så skal medierne jo fokusere på det negative – på offeret. På en af dem der føler sig allermest ramt. Og denne gang er det Belene, der bare overhovedet ikke føler, at tingene kan løbe rundt mere. Og jeg kan godt se, at der er rigtig hårdt, at hun ikke har råd til at betale vigtige ting såsom forsikringer. Men det er nok der jeg ville have valgt at prioritere bare en smule anderledes – hun har jo trods alt børn, hun skal passe på. Men næh nej, hun synes åbenbart at det er langt vigtigere med den store tv-pakke, Netflix OG viaplay. En skam hun så også må skære de to sidstnævnte væk efter det nye loft træder i kraft. At hun så stadig har råd til at bo i en lejlighed til knap 9000,- om måneden samtidig med at hun ryger gud ved hvor mange cigaretter om dagen OG skal have råd til at fodre kat, ja det lader jeg bare lige stå et øjeblik.

For jeg synes loven om det nye loft er helt okay. For DET SKAL KUNNE BETALE SIG AT ARBEJDE. Andet er der sådan set ikke at sige. Og hvis man ikke er tilfreds med det man FÅR fra det offentlige, så må man ud og TJENE noget selv. Det lyder måske en smule hårdt, men i bund og grund også meget fair, gør det ikke?

 

MissConradsen

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about fitness