Rygning, børn og dobbeltmoral

10 tanker man tænker (som ny) i fitnesscenteret

giphy

Ja, jeg kan umuligt være den eneste, hvor tankerne kører rundt, når jeg begiver mig ind i fitnesscenteret. Så her kommer en liste med nogle af de tanker, der oftest er blevet tænkt, når jeg har forsøgt mig på crosstraineren eller et af de mange hold.

  1. Hende der har seriøst meget tøj på! Jeg mener, her står jeg i mindst mulige bukser og top (hvor jeg dog stadig dækker det, jeg skal (og har brug for)), og jeg sveder alligevel som et svin. Men hun har både lange ærmer OG bukser (og mindst to-tre lag) og ser ikke ud til at have det bare en smule varmt… Er det bare mig, der er i utrolig dårlig form? Eller er der noget jeg har misforstået?
  1. Okay, hvordan bruger jeg denne her maskine? Eller, hvordan starter jeg den overhovedet? Kan jeg tillade mig at spørge muskelbundet ved siden af – han ser jo ud til at have forstået konceptet?
  1. Hvorfor, jeg mener HVORFOR, er musikken så lav? De kan jo lige så godt droppe den og spare licensbetalingen?
  1. Daaaaamn han (eller hun!) har store muskler! Mon han lægger mærke til, at jeg nu meget fascineret har betragtet ham de sidste 10 minutter, mens jeg har okset afsted på crosstraineren? Kan man tillade sig det? Jeg mener, det er vel derfor de er her? Eller …
  1. Kan man se, at jeg begynder at svede meget voldsomt nu? Var det en dum ide at tage GRÅ bukser på, for min røv har det yderst varmt lige nu… Note to self: ALTID sort tøj.
  1. Måske ham der skulle holde bare en smule igen!? Hans muskler er jo lige ved at springe! Kan muskler egentlig springe ??? Det er der vist ingen risiko for at mine gør …
  1. Åååååh jeg hører ikke til her. De kigger også lidt mærkeligt på mig alle sammen – gør de ikke? Måske de kan se, at jeg langt fra er ’stamgæst’? Eller også er det svedpletten på bukserne, suk …
  1. Kan jeg egentlig kalde mig ’stamgæst’ nu? Jeg har jo trods alt været på samme hold HELE tre gange og kun holdt en lille bitte pause. Og man kan allerede se resultater – også selvom det muligvis er fysisk umuligt …
  1. De ansatte hilser på mig nu, det er et tegn!! Eller også gør de bare deres job?
  1. De har da godt nok INGEN hæmninger de ladies (tænkt i omklædningen, hvor de ’voksne’ damer gladelig smider tøjet og viser det hele frem). Der er jeg måske en smuuule mere blufærdig…

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rygning, børn og dobbeltmoral