Lækre mini rabarber-mazariner

Nu er rabarbersæsonen for alvor kommet igang, og dermed også sæsonen for kager, der på den ene eller anden måde indeholder rabarber. Jeg er dog ikke selv den største rabarberfan. Min mor derimod dyrker dem selv og ynder at putte dem i alverdens kager om sommeren. Denne ingen undtagelse. Vi har heldigvis fundet en løsning, så jeg også kan være med: Moste rabarber.
Denne opskrift er imidlertid den helt almindelige med små stykker af rabarber i en mazarin/marcipan bund. Lækkert! Denne opskrift giver to mini tærter, men kan selvfølgelig nemt ganges op.
Opskrift
75 g marcipan (skæres i små stykker)
75 g sukker
50 g blødt smør
1 æg
25 g mel
½ tsk. vaniljepulver
1-2 rabarberstængler (skæres i små stykker)
Kom marcipan, sukker, smør, æg, mel og vaniljepulver i en skål og rør det sammen til en cremet masse. Smør derefter to minitærteforme med smør og fordel mazarinmassen deri. Tryk herefter de små rabarberstykker ud i mazarinmassen. Bag dem derefter i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter til de er gyldne. Server dem lune – gerne med vaniljeis 😉
(Opskriften er lånt fra madenimitliv.dk)
– MissConradsen
Følg gerne bloggen på Facebook: HER
Ingen kommentarer endnu