Torsdagstip #8: Serieanbefaling; Spin-off

Lækre mini rabarber-mazariner

2017-05-26-21-03-38

Nu er rabarbersæsonen for alvor kommet igang, og dermed også sæsonen for kager, der på den ene eller anden måde indeholder rabarber. Jeg er dog ikke selv den største rabarberfan. Min mor derimod dyrker dem selv og ynder at putte dem i alverdens kager om sommeren. Denne ingen undtagelse. Vi har heldigvis fundet en løsning, så jeg også kan være med: Moste rabarber.

Denne opskrift er imidlertid den helt almindelige med små stykker af rabarber i en mazarin/marcipan bund. Lækkert! Denne opskrift giver to mini tærter, men kan selvfølgelig nemt ganges op.

2017-05-26-21-03-13

Opskrift

75  g marcipan (skæres i små stykker)

75 g sukker

50 g blødt smør

1 æg

25 g mel

½ tsk. vaniljepulver

1-2 rabarberstængler (skæres i små stykker)

Kom marcipan, sukker, smør, æg, mel og vaniljepulver i en skål og rør det sammen til en cremet masse. Smør derefter to minitærteforme med smør og fordel mazarinmassen deri. Tryk herefter de små rabarberstykker ud i mazarinmassen. Bag dem derefter i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter til de er gyldne. Server dem lune – gerne med vaniljeis 😉

2017-05-26-21-24-22

(Opskriften er lånt fra madenimitliv.dk)

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstip #8: Serieanbefaling; Spin-off