Dagens mundhuggeri - eller livets store spørgsmål?

Torsdagstip #8: Serieanbefaling; Spin-off

the-good-fight-article

Jeg har tidligere anbefalet serien “The good wife”. En fantastisk serie. Efter min mening. Jeg blev i hvert fald virkelig fanget. Og nu er der så kommet en spin-off serie dertil. Så hvis nogle er hoppet med på min holdning om, hvor god “The good wife” er, ja så kan spin-off serien klart anbefales.

Og jeg ved hvad I tænker. Spin-off serier plejer virkelig ikke at være noget at råbe hurra for. Men den her er har virkelig beholdt ånden fra den oprindelige serie. Ja de er stort set ens med præcis samme tema. Det er ganske enkelt en fortsættelse af “The good wife” – bare med lidt udskiftning i skuespillere. Der er dog stadig nogle af de samme med. Ja selveste Diane er en af hovedrollerne. Og det er jo ikke dårligt.

Så kast jer ud i det, hvis I heller ikke synes, at de 6 sæsoner af “The good wife” var nok. Og hvis I endnu ikke har set “The good wife”, så se da at komme i gang!

Spin-off serien hedder forresten “The good fight”! And I’m not even kidding 😉

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mundhuggeri - eller livets store spørgsmål?