Tøsetirsdag #3: Saftig burger og sexet biotur

Makron-banan muffins med chokoladestykker

2017-03-05-19-38-34

Dette var en helt ny opskrift for mig – også smagsmæssigt. Normalt står den jo, som I nok har bemærket, hvis I følger lidt med, på chokoladekager af den ene eller anden art. Men ikke denne gang. Det opstod egentlig af, at jeg havde én banan, der var for blød til at blive spist og derfor perfekt til kage. Men sagen er den, at én banan aldrig er nok til en rigtig banankage (eller bananmuffins). Og så fandt jeg denne her opskrift, der lød super lækker, men som dog ikke havde bananer på ingredienslisten. Men det blev der altså tilføjet. Og det gav en super god smag. Ja I kan jo selv prøve jer frem…

2017-03-05-17-54-44

Opskrift

2 æg

200 g sukker

1-2 tsk mandelessens

1/2 tsk vaniljepulver

100 g makroner

85 g mel

85 g smør – smeltet

1 banan

50 g chokolade

Pisk æg, sukker, mandelessens og vaniljepulver til det er luftigt. Knus derefter makronerne og hæld dem i sukker/æggemassen (de kan med fordel puttes i en pose med knude og knuses – så krummer de ikke ud over det hele). Vend så det smeltede smør, den moste banan og melet i. Bland til sidst hakket chokolade i og hæld dejen i muffinsforme. Vær opmærksom på, at dejen er meget blød, så den kan nemt flyde ud – brug derfor faste forme eller eventuelt to almindelige papirforme. Bag ved 185 grader i 18-20 minutter.

2017-03-05-21-20-30

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøsetirsdag #3: Saftig burger og sexet biotur