Endelig overstået! Eksamensprocessen fortalt med gifs

Lækre hindbærsnitter

Så blev det tid til RIGTIG kage på bloggen igen. Nu da eksamenerne endelig er overstået, er der jo tid til hjemmebag. I mellemtiden har den stået på købekage. Chok! Selvom en Othellolagkage fra bageren nu også kan være ganske god…

Det jeg kastede mig over i denne omgang var, som overskriften så fint indikerer, hindbærsnitter. Og til de ikke så bageglade kan jeg fortælle, at de er nogle af de nemmeste i verden at lave. 5 ingredienser, en tur på køl og efterfølgende i ovnen, og så skal de bare samles. Nemmere bliver det ikke. Det er faktisk samme opskrift, som den jeg brugte, da jeg lavede studenterbrød. Og så kan man jo vælge at putte en anden krymmel på end den jeg valgte, som vist blev en smule sommerlig…

2017-01-25-11-46-11

Opskrift

150 g hvedemel

75 g flormelis

75 g smør

1 æg

1 tsk. vaniljesukker

Hindbærmarmelade (helst noget der er en smule stiv)

Hvid glasur + krymmel

Bland mel, flormelis og smør sammen og smuldr det. Tilsæt derefter vaniljesukker og ægget og saml det med fingrene. Sæt det på køl i 30 minutter.

Rul derefter dejen ud på køkkenbordet. Brug godt med mel, så det ikke klæber fast. Brug derefter et glas eller en dejudtrykker (hvis du er så heldig at have sådan én) til at trykke hindbærsnittestykkerne ud. Hvis du ønsker de traditionelle firkantede, skal de først skæres ud, når dejen er bagt. Sæt derefter de udtrykkede stykker i ovnen og bag i 8-10 minutter ved 200 grader varmluft til de er gyldne.

2017-01-25-11-14-46

Lad dem køle. Smør derefter hindbærmarmelade på og saml dem. Pynt med glasur og krymmel.

2017-01-25-11-45-42

(Opskriften er lånt fra madenimitliv.dk)

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig overstået! Eksamensprocessen fortalt med gifs