Torsdagstip #11: eBay fund

DIY opslagstavle

2017-08-03-17-48-31

Nu er det efterhånden længe siden, at jeg har haft tid til kreative projekter – og derfor også en del tid siden, at disse projekter sidst har bidraget til indholdet på bloggen. Men nu er det sommerferie, og så skulle det være.

Det var egentig en idé, jeg fik i IKEA, hvor de havde lavet noget lignende. En opslagstavle lavet af bordskånere. Simpelthen. Jeg synes de almindelige firkantede korkopslagstavler er alt for kedelige, og jeg er ikke helt med på hverken tavler af glas/metal eller de der gitre, er er åh så populære. Så denne var perfekt.

Jeg købte derfor en bunke bordskånere i både store og små og så var det i gang.

Det skal du bruge:

  • Bordskånere – både store og små
  • Maling + pensler
  • Limpistol
  • Dobbeltklæbende tape

Jeg har brugt 7 store bordskånere, hvilket upraktisk nok svarer til 3 pakker med tre i hver, hvor man kun bruger én fra den tredje pakke. Men så fik vi da også nogle nye til gryderne. Og 12 af de små – hvilket igen svarer til 3 pakker med fire i hver. Ingen overskud der.

Og så gik jeg ellers i gang.

Først blev de små bordskånere limet sammen to og to, så de fik en højde, der mindede lidt mere om de store. Og så blev de alle sammen malet af to omgange. For at bryde den hvide farve en smule, nu de også skulle hænges op på en hvid væg, valgte jeg at lave to i grålige farver. Så er der også noget der matcher sofaen

page5

Derefter var det bare at lægge dem på den ønskede måde og lime dem sammen med limpistol. Jeg tænker, at det er den slags lim, der holder bedst, da man kan lægge en fin stribe tværs over dem bagpå. Og indtil videre holder det da meget godt.

page1

Og så kunne den hænges op. Rygterne siger at den kan bores på, men hvis man er lidt i tvivl om det skal være en permanent løsning, er det bare at klistre godt med dobbeltklæbende tape på og så klaske den op på væggen. Hvis I har læst et af mine mange eBay-indlæg ved I, at det kan købes ganske billigt og ganske klistrende på eBay til ingen penge. Ulempen er dog, at man skal vente cirka en måned på det. Men så får malingen da tid til at tørre 😉

Derefter er det ellers bare at investere i en bunke tegnestifter og klistre den nye opslagstavle til med alverdens sticky notes.

page3

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstip #11: eBay fund