At undervurdere ...

The list

Post it copy

Det skal absolut ingen hemmelighed være, at jeg ELSKER lister. Pakkelister, huskelister, ønskelister, to-do lister… Intet er for småt til at blive nedskrevet på en af mine utallige post-its, der nærmest flyder overalt på mit ellers store skrivebord – hvilket er vildt, når man tænker på mit lettere OCD med hensyn til orden! Men det hænger vel på en underlig måde meget godt sammen? Om min store kærlighed til lister skyldes den fantastiske følelse af, at kunne afkrydse et afsluttet punkt eller om det i realiteten skyldes min særdeles dårlige hukommelse vides ikke – begge virker yderst sandsynlige. Men hvad betyder det egentlig, når svungen håndskrift nedskrevet på en gul post-it kan få mig langt nemmere igennem sure pligter blot for følelsen af at afkrydse endnu et punkt – også selvom dette indeholder ord som ‘støvsugning’, ‘aftørring af støv’ og ‘betaling af buskort’.

Dog er der én enkelt liste, der er en klar undtagelse: Tjeklisten fra arbejde. Hvor der da ikke findes noget mere kedeligt end at gennemgå de samme punkter igen og igen, dag efter dag, aften efter aften. De er jo never ending! Og måske det er dér, det sjove går af afkrydsningen – eller manglen på samme. Det faktum, at opgaven aldrig blive afsluttet til mere end næste dag, når jeg tjekker punktet af med initialerne MC. Men skidt pyt, lønnen går jo ind på kontoen, og jeg kan lave alle de lister, jeg vil, udover med alt mellem himmel og jord – stort som småt. Hvilket forresten minder mig om en ting eller to, jeg skal huske i morgen. Jeg må hellere skrive det ned …

 

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At undervurdere ...