Er det vores egen skyld?

Kreativitet #1

Så er der ryddet op på værelset – meget tiltrængt. Og når man er i gang med den helt store tur, kan man jo lige så godt forbedre og skabe lidt forandring. Denne gang gik det ud over min kære træmand. Den har efterhånden stået det samme sted på samme hylde siden jeg blev konfirmeret – som jeg nok må indrømme er ved at være et par år siden – så forandring skulle der til. Jeg huskede, at vi i folkeskolen spraymalede selvsamme figurer med et overraskende godt resultat, så frem med maling, pensler og tildækning og på med malerblusen. Og selvom jeg elsker farver og til tider mukker over manglen på samme i kærestens hjem (det er virkelig gennemført sort og hvid – jeg mener, hvad kunne en farvet pude eller blot et lys skade?), så blev farven sort.

Resultatet blev en fin og stilig figur i stedet for blot træmanden, der stod og samlede støv. Det tog 10 minutter og lidt gammel sort maling, så nemt var det.

Kreativitet 1 (2)

– MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det vores egen skyld?