Sunday quotes about what happiness is

10 tegn på at jeg overhovedet ikke er voksen

2015-05-05 10.56.36111

I forlængelse af mit indlæg ”10 tegn på at jeg er blevet voksen”, kommer her mine tanker omkring en masse faktorer, der indikerer, at jeg overhovedet ikke er ved at være voksen.

  1. Jeg er kræsen, som var jeg stadig 5. Grøntsager er langt fra min livret, og det samme gælder fisk, eksotiske ting og i det hele taget ’nyt’ mad. Men det vokser jeg vist aldrig rigtig fra … Det samme gælder min forkærlighed for nutella (som I kan fornemme på billedet)…
  1. Jeg forventer stadig, at blive vækket med morgensang og flag på min fødselsdag, og at der om aftenen bliver serveret lagkage med lys i – præcis som der er blevet gjort de sidste 21 år.
  1. Jeg er totalt skræmt af tanken om, at dette (næsten) er mit sidste uddannelsesforløb, og at jeg derfor snart skal til at finde et ordentligt job (ja, jeg kan jo ikke servere bøffer for evigt) og derefter forsætte sådan resten af livet. Det er en smuuuuule skræmmende!
  1. Den primære faktor må være, at jeg stadig bor hjemme ved mine forældre. Og at jeg har det helt perfekt med det. Livet kan jo ikke rigtig være bedre? De betaler regningerne og maden, og mor servicere og synes det er åååh så hyggeligt, at jeg er hjemme. Jeg er vist blevet lidt for tilvendt? Men det snakker vi ikke højt om, sschh … (og som jeg nævnte i mit indlæg om 10 tegn på at jeg er blevet voksen, så er det snart slut med at være hjemmeboende!)…
  1. Jeg kan stadig blive mopset og lettere hysterisk, når jeg ikke får min vilje. Men det ER altså heller IKKE fair, når tingene ikke går præcis efter mit hoved, tsk! (Okay, det begynder at ligne en liste over alle mine dårligere vaner …).
  1. Jeg fatter hat af skattesystemet. Men jeg tænker dog, at det mere er systemet, den er gal med end mig?
  1. Jeg har stadig 3-4 bamser på værelset og en uro i hjørnet (som for resten har hængt der så længe jeg kan huske) – men er det ikke meget normalt for en på 21!?
  1. Jeg har stadig ikke lært at drikke kaffe. Jeg mener, det smager jo forfærdeligt! Det samme gælder forresten øl og rødvin – men det hører jo heller ikke ligefrem til den sunde kategori.
  1. Candy Crush er stadig mit ultimative favoritspil på mobilen. Og ja, jeg er nået til bane 1135.. 1136! – ingen kommentarer …
  1. Jeg falder stadig for babydoll kjoler, store sløjfer og lyserøde ting når jeg shopper. Uh! Og ting der glimter! Basisbluser og habitbukser, not so much. Hvorfor være så kedelig?

 

bp9

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about what happiness is