Tøsetirsdag #2

10 tegn på at jeg er blevet voksen!

2015-01-29 13.20.49

 

  1. Jeg modtager konstant snaps og billeder fra min veninde af babyhuer, babykjoler, babystrømer, ja, you name it … Og JEG synes det er noget af det mest nuttede i verden. Derudover eksploderer Facebook med folkeskoleveninder, der er blevet gravide! Er jeg virkelig nået til dén alder!?

 

  1. Min kæreste og jeg har diskuteret emnet børn. Ikke at det på nogen måde skal ske lige nu, men bare det faktum, at det har været på tale, peger i en lidt for voksen retning.

 

  1. Antallet af lys på lagkagen kan jeg nok heller ikke løbe fra. (Ja, mor laver stadig lagkage og ja, ALLE lys er i – måske det holder barndommen i live?).

 

  1. Jeg går virkelig sjældent til fest og endnu sjældnere i byen – det er da SÅ meget hyggeligere med pizza og et par afsnit (eller ti) af Desperate Housewife eller House of Cards med kæresten hjemme på sofaen.

 

  1. Jeg har valgt den uddannelse, der skal forme min karriere. Og hvor er det skræmmende at tænke på. Når jeg er færdig her om 1 plus 2 år (jaja, god tid endnu), så er mit liv virkelig for alvor begyndt. Ingen vej tilbage.

 

  1. Jeg køber alt for sjældent stiletter og festkjoler – ikke fordi jeg ikke elsker det, men det er da meget mere praktisk med et par stramme jeans og støvler til fest (som jeg jo så alligevel ikke går til)…

 

  1. Jeg kigger reklamer, laver indkøbslister og bruger eftermiddagen på at handle ind – og jeg nyder det. Hvilket fører til 8. tegn på at det er slut med ungdommen.

 

  1. Jeg kan blive yderst begejstret for at finde et pund fars til en flad 10’er (sagde jeg lige pund?).

 

  1. Jeg har fået mig en fast døgnrytme – ikke noget der var normalt for bare et par år siden. Der hed den op før fanden fik sko på i hverdagene og alligevel alt for sent i seng, mens jeg i weekenderne sov til langt op ad formiddagen – og hverken kroppen eller hovedet tog skade. I dag skal jeg bare tænke på ikke at få mine 8 timer før jeg sover hen over computeren til forelæsningerne.

 

  1. Jeg er godt på vej til at flytte sammen med min kæreste!

 

growup

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøsetirsdag #2