Et nej er et nej - hver gang!

Jeg bliver voksen!

36078_120940074629463_3310447_n

Ja overskriften siger sådan set det hele… Og jeg har glædet mig som et lille barn! For jeg elsker fødselsdage – også andres, men nu mest min egen. Men det er også alene på den baggrund, at jeg ved, at fødselsdag er lig lækker mad (som JEG har valgt), endnu lækrere kage (ja bare se billedet (som nu godt nok er et par år gammelt)), dejlige mennesker og ja, selvfølgelig gaver!! For det er bestemt ikke det faktum, at jeg nu er blevet et år ældre, jeg har glædet mig til.

22 år. Puuhaaaa det er gammelt. Ja det føler jeg da i hvert fald. Så er jeg snart 25 og inden jeg ved af det, så fylder jeg sgu 30. Av, av, av. Det er nu ikke så meget selve tallet, der er problemet. Det er egentlig mere de ting, der følger. For når man nærmer sig midten og især slutningen af 20’erne, så er det at folk begynder at forvente, at man har styr på sit liv. Ja det gør jeg da også selv. Som følge af dette kommer et rigtigt job, fordi det også er i midt 20’erne jeg bliver færdig med min uddannelse. Og så kommer børn og hus.. Skræmmende! I hvert fald lige nu – og på baggrund af det faktum, at tiden går alt alt for stærkt…

Så jeg nyder mine unge år! Og spiser lidt ekstra kage. Og håber på at jeg har fået bare én af mine mindre voksne ønsker opfyldt. Såsom anden med lyserøde gummistøvler. Eller den totalt ubrugelige lyserøde vase. Ja som I kan høre bærer selv ønskelisten præg af, at jeg er blevet en smule voksen… Førhen ville alle ønsker have været festkjoler, stiletter og makeup – nu er det nipsting og praktiske ting til hjemmet. Men måske det er helt okay? Jeg skal bare lige vænne mig til det.

 

– MissConradsen

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nej er et nej - hver gang!