Planlægning på højt plan

Ud i det store blå…

“Jeg vil meget hellere ud i det store blå med mine gode gamle røde gummistøvler på!” Eller lyserøde om man vil. De er nye forresten. Mine gamle (med leopardpletter, selvfølgelig) gik i stykker og med denne danske sommer, ja så er de jo faktisk uundværlige – i hvert fald som det står til i øjeblikket. Og så faldt jeg over disse super fine lyserøde af slagsen (som passer perfekt til den lyserøde regnjakke, jeg også går og drømmer om) – så bliver det altså ikke bedre og mere mig. Og at jeg ovenikøbet sparede 40% på dem, ja det gør det jo ikke ligefrem værre! Det er forresten ikke reklame, bare ren kærlighed til mine nye røjsere og den danske sommer …

Og så kunne kæresten da godt lige lokkes til en tur ud i regnen for at tage et par billeder af dem i brug. Åh den kærlighed…

page5

 

 

– MissConradsen 

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning på højt plan