Snasket brownie med karamel

Billederne ser overhovedet ikke lækre ud. Det indrømmer jeg blankt. Men den smager til gengæld som en drøm. Det er en lækker, smagfuld, snasket brownie med masser af karamel. Perfekt med en klat vaniljeis eller lidt jordbær til at komplementere den fyldige chokoladesmag. Så er du glad for chokolade og karamel (hvem er ikke det?), så er det her den perfekte kage.
Opskrift
75 g smeltet smør
75 g mørk chokolade
2 æg
175 g sukker
½ tsk. salt
60 g hvedemel
50 g kakaopulver
½ dåse kondenseret mælk
Smelt smør og chokolade i mikroovnen. Hold dog godt øje med chokoladen, så den ikke brænder på. Pisk så æg og sukker til det er hvidt. Tilsæt salt. Rør derefter chokolade/smør blandingen i og bland så kakao og hvedemel i dejen. Vend forsigtigt dejen til den er uden klumper.
Beklæd herefter en bageform med bagepapir (20×25 cm eller en springform på 22-24 cm). Hæld dejen i. Fordel til sidst en halv dåse kondenseret mælk ovenpå kagen. Bag den derefter i en 150 grader varm ovn (varmluft) i 30-40 minutter. Når kagen er færdig skal den kondenserede mælk være gylden.
(Opskriften er lånt fra nogetiovnen.dk)
– MissConradsen
Følg bloggen på Facebook: HER
Ingen kommentarer endnu