Velkommen til ... MIG

Velkommen til … MIG

Endnu en ny blogger blandt de tusindvis: MissConradsen, og hvad vil hun så bidrage med?

Først og fremmest vil jeg skrive et indlæg om MIG. Min første tanke var, om det ikke er alt for selvcentreret og se-hvor-dygtig-og-perfekt-jeg-er-agtig? Det kunne det nemt blive – men det kunne også være den perfekte måde at præsentere sig selv, sin personlighed og hvem, der står bag denne blog.

Kort beskrevet er jeg en 20-årig pige med frygt for aldring, edderkopper og kedsomhed og med en passion for at skrive om stort og småt. Derudover er jeg håbløs romantiker og selverklæret grammarnazi – can’t help it.

I et inspireret og heldigt øjeblik er jeg både smilende og charmerende, men sandheden er, at jeg nok bedre kan beskrives som realist og retfærdighedskrævende. Og derfor vil jeg forsøge at være så ærlig som muligt i både dette og mine andre indlæg. Sidstnævnte karaktertræk lyder umiddelbart slet ikke værst og heller ikke som en udelukkelse af de førstnævnte – men i dette tilfælde er de klare modsætninger. For statussen som realistisk og retfærdighedskrævende fører desværre til tider væk fra den smilende og kærlige pige, jeg kan være, og over til den lidt mere stædige og lettere negative, man helst ikke vil kendes ved. Men vi har vel alle vores øjeblikke?

Heldigvis har jeg fundet “the man of my dreams” – eller i hvert fald den sødeste fyr på studiet, der tilfældigvis havnede i samme læsegruppe, og som forstår at bære over med mine mindre positive sider. Og det håber jeg også I vil som læsere af bloggen, for her kommer en blog om tankerne hos en lettere feministisk, men dog realistisk statskundskabsstuderende (nu retorikstudernede!), der ikke er bange for at ytre sin mening om alt og ingenting. Og hvis dette ikke er nok, så vil der jævnligt være kageindlæg, der kan lysne selv den mest triste regnvejrsdag.

Velkommen til!

 

MissConradsen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til ... MIG