Sunday quotes about love and hate

Nedtælling til jul!

screen320x480

Så er det i morgen, det er dagen, vi hele måneden (for nogle flere måneder!) har ventet på. Og indrømmet: Jeg glæder mig som et lille barn! Ikke så meget til maden, som de fleste elsker, og som jeg (sorry to say) ikke er den helt store fan af, men til rigtig at føle julestemningen og julehyggen, når familien samles. Og så selvfølgelig til gaverne – dem bliver jeg nok aldrig for gammel til at elske. Men jeg glæder mig ikke kun til at få dem, men også til at give. For kender I det, når man har en følelse af, at have nogle rigtig gode gaver at give? Det har jeg i år, og jeg kan derfor slet ikke vente med at uddele dem og se, om de bliver lige så glade for at modtage dem!

Men mens jeg venter skal dagen i dag gå med at få styr på de sidste ting. De sidste gaver skal pakkes ind, hvilket er en beskæftigelse jeg elsker. Der er simpelthen ikke noget bedre end en gave, der er brugt tid på og som er super fint pakket ind i pænt papir og masser af krøllet gavebånd. Jeg går efter mottoet: ’More is more’ mht. gaveindpakningen. Derudover skal der dækkes julebord, som jeg nok skal hjælpe min mor med – for det er nu nok mig, der er bedst til at folde servietterne … Lille juleaften skal gå med hygge på sofaen med de gamle, en god julefilm og tyvstart på julekonfekten. Og så skal der selvfølgelig også lige være tid til at opdatere bloggen. Det er nu den bedste tidsfordriv.

Rigtig glædelig jul derude!

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about love and hate