Nedtælling til jul!

My outfits: Christmas & New Year

Collage

Så er både jule- og nytårsoutfittet endelig på plads. Jeg er indbegrebet af ’prinsessepige’ og elsker glimmer, stiletter og kjoler, så selvfølgelig skal der dresses op til både jul og nytår. Begge kjolerne er fra nelly.com. Den røde købte jeg sidste år, hvor jeg havde den på til julefrokost, men den er SÅ fin med sine åbne ærmer og bare ryg, at jeg tænkte, at jeg i år skulle have den på juleaften. Så er det bare win-win, at den er løs, så man sagtens kan spise sig tyk i den. Den sorte købte jeg for lææænge siden. Jeg havde længe kigget på den, men syntes, at den var lige dyr nok. Men pludselig kom den på tilbud, og så slog jeg til. Jeg har dog aldrig haft den på, da jeg de seneste år har købt nye pailletkjoler til nytåret og ikke rigtig syntes, at der var andre lejligheder. Men i år skal det være!

Så nu det hele er på plads, så rigtig glædelig jul! Må I have en fantastisk juleaften.

 

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling til jul!