My outfits: Christmas & New Year

Så er julen ovre!

end-of-christmas

Flæskestegen er spist, mandlen er fundet og gaverne er pakket op. Og godt som man tror det hele er ovre, så står den på fødselsdag for min kære bonusfar i morgen 2. juledag. Endnu en ‘juletradition’. Dog står maden på alt andet end julemad, og JEG GLÆDER MIG! For selvom jeg måske ikke bliver særlig populær for følgende, så har jeg aldrig været særlig glad for julemad. Kogte kartoftler er kedelige, de brunede smager underligt, er ikke særlig glad for and og flæskesteg er nu ikke det mest smagfulde i verden. Men det er nu godt, at det hele kan peppes om med en god omgangs Jensens Favoritsovs (jeup, brun sovs er heller ikke min kop te). Men i morgen står den altså på noget helt andet. Vi skal have fisk, dyrekølle og lækker chokoladekage. Og oven i hatten så kommer min kæreste, som jeg ellers har undværet til jul!

Men først skal 1. juledag overstås. Jeg har aldrig hoppet med på vognen og taget i byen ligesom alle andre unge mennesker og har (måske derfor) altid syntes, at den 25. er en utrolig lang dag at komme igennem – specielt på mine ældre dage, hvor ønskesedlen og dermed gaverne har båret præg af voksenalderen, og der ikke længere er nyt legetøj at lege med. Men i år skal kun dagen udfyldes, for aftenen skal gå med arbejde. Forklædet skal på, og så skal der ellers serveres bøffer til den store guldmedalje – ja, hvis altså ikke jeg bliver aflyst, fordi det nu er de færreste, der tager ud at spiser på første juledag. Men mon ikke jeg ellers kan lokke de gamle til endnu en julefilm og rester af konfekten og julesmåkagerne. Og ellers kan jeg vel altid skrive et blogindlæg eller to.

Men måske I har en ide eller to til de knap så opfindsomme.

Hvad får I 1. juledag til at gå med?

 

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My outfits: Christmas & New Year