Sunday quotes from disney movies

Kære overboer…

Det er ikke altid nemt at bo i lejlighed, for der følger, som I nok ved, et par naboer og oftest også en overbo. Og i min (og kærestens) lejlighed er det ingen undtagelse. Vi har endda hele to overboer – to friske fyre. Nogle gange en smule FOR friske. Jeg har derfor forfattet et lille brev, som jeg sådan ville ønske de læste og tog til sig.. Om ikke andet kan det måske få andre overboer til lige at tænke sig om en ekstra gang, inden de går igang med et vildt projekt midt nat.

b15ee6bb0dcbe7651df62505e45332eb

Kære overboer

Jeg hører fra en fælles veninde, at i faktisk er nogle ganske søde og fornuftige fyre. Det ved jeg dog ikke, om jeg kan erklære mig helt enig i. Nu kender jeg jer jo ganske vidst ikke personligt, men at man vælger at flytte møbler rundt og bore i væggene klokken 23:45 en mandag aften taler jo sit.

Nu er det selvfølgelig ikke jeres skyld, at lejlighederne er så lydte, at man skulle tro, at vi boede i telt. Og det er også helt okay, at I fortsætter med at bore huller i væggene morgenen efter. I kan jo ikke vide, at jeg hver evig eneste formiddag sidder og læser om samfundspolitiske filosoffer – der burde jeg jo være ude og i gang med dagen som alle andre. Men sådan er livet som studerende ikke. I kan dog være sikre som amen i kirken på, at jeg ligger i min seng mere end parat til at sove, når uret siger 23:45. Så at I tænker jer om en ekstra gang, inden I beslutter jer for at gå i gang med endnu et bygge/bore projekt på dette tidspunkt, vil jeg sætte stor pris på. Og jeg ved igen godt det ikke er jeres skyld med den dårlige lydisolering, men det lyder simpelthen bare som om, I står inde i min stue og er ved at bygge en garage!

Som tilføjelse til ovenstående ville jeg ligeledes sætte stor pris på, hvis I ville skrue bare en lille smule ned for jeres jævnlige træskodanslektioner, der igen helst finder sted på den forkerte side af 22. Jeg ved godt, at det er oppe i tiden at invitere en masse venner på besøg, drikke en smule og så ellers igangsætte en flertimers lang træskodans. Men det er bare som om, det får min loftslampe til at ryste meget kraftigt og mig til at frygte, at mine smukke stuklofter krakelere. Ligeledes har min hjerne været i gang i alt for mange timer på dette tidspunkt, og det ville være super rart, hvis jeg ikke skulle have Justin Bieber eller Ed Sheeran på hjernen – igen! For det er angiveligt det I ynder at høre under træskodansen…

Og nu jeg har fat i jer. Når jeg ligger midt i min skønhedssøvn klokken kvart i alt for tidligt om morgenen, så ville det være rart, hvis det var mit eget vækkeur og ikke jeres meget højt vibrerende mobil, jeg blev vækket af. Det er ikke fordi jeg er sart eller noget, det lyder bare som om jeres mobil ligger på MIT natbord og ikke jeres… gulv! Og jeg sætter VIRKELIG pris på de ekstra to timer, der går, inden mit eget ur ringer.

Men ellers: Velkommen til ejendommen! I skal bare sige til, hvis I mangler en kop sukker eller er i tvivl om noget – måske jeg kan være behjælpelig. Noget for noget?

 

Med venlig hilsen

Jeres lettere irritable, lydfølsomme underbo.

 

P.S. Skulle I have lyst til at læse mere om ’spændende’ naboer, kan I læse dette indlæg.

 

MissConradsen

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes from disney movies