Sunday quotes about happiness

Kreativ jul …

I år har jeg været kreativ med julegaverne – et par stykker af dem i hvert fald. Det er ikke første gang, at julegaverne til mine forældre har været af den mere kreative slags. De har før fået alt fra billeder, billedbøger og bordkalendere til nisser og lerting. Selvom sidstnævnte nok mest hører folkeskolen til. Men de bliver så dejligt og oprigtigt glade for det – noget jeg altid har undret mig over. Det ændrede sig dog, da jeg på min kærestes og min årsdag fik en bog, han havde lavet, med billeder og tekst fra tiden, hvor vi fandt sammen. Dér kan man tale om en personlige gaver, og sikke skønne de er.

Så i år skulle gaverne være kreative. Jeg har tidligere malet et sæt billeder i lyse, beige og guld farver, som min mor svagt hentydede, på hendes helt egen meget indiskrete måde, ville være fine i mere grålige farver til deres nye kontor. Så jeg måtte jo i gang. Et smut i Søstrene Grene efter lærreder, svæverammer og maling og hjem og dække til med plast, så det lyse gulvtæppe og det hvide skrivebord ikke også blev gråt. Og så var det ellers i gang med at svinge penslen. Billederne blev dog ikke helt som ønsket og langt fra lige så fine som dem, de blev kopieret af, uanset hvad jeg gjorde. Så perfektionistisk som jeg er, gik jeg i gang med et par stykker ekstra– jeg havde jo alligevel svinet det hele til, og vist også hældt rigeligt med maling ud af tuberne. Og hvis jeg selv skal sige det, blev disse en del bedre. Resultatet (og processen) kan ses nedenfor – og måske bidrage til inspiration til jeres næste kreative projekt.

Collage2

Collage1

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about happiness