Sunday quotes from the great Gatsby

Forsinket fastelavnsfest

page2

Rigtig bloggerlike er det her et indlæg om et af mine outfits. Dog blot taget hjemme i stuen, så intet fancy pancy.  Til gengæld er det ikke et hvilket som helst outfit. Jeg var nemlig inviteret til personalefest i lørdags med temaet: Fastelavn. Lidt forsinket måske, men et alle tiders tema, for der var frit valg på alle hylder med hensyn til udklædningen. Og jeg ELSKER udklædning. Ikke at det altid gør det lettere, for jeg havde mange idéer at vælge imellem. Valget faldt dog på 20’er pige (eller charleston, som det også så fint kaldes). Så der var dømt glitter, frynser og fjerboa for alle pengene.

20170506_205330-2

Som I kan se nedenfor havde jeg dog valgt de flade sko, selvom et par høje helt sikkert ville have gjort underværker for outfittet. Meen, rygterne havde gået om et par selskabslege eller to, så det var det sikre valg… Og der var da også alt fra kongestolsløb og mumieindpakning til ‘slå katten af tønden’ og quiz, så jeg var glad for valget! Som bonusinfo har jeg i forbindelse med quizzen nu lært, hvad spidsen af en jetjager koster. Og jeg kan fortælle at det er en del mindre end man regner med, når man går og bruger udtrykket. 16.000 kr. Bum! Det er jo bare småøre 😉 Men det var et sidespring: Modeblogger in spe (eller noget!) —>

20170506_185817

2017-05-06-18-54-05

20170506_185911

 

– MissConradsen 

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes from the great Gatsby