Sunday quotes about loving yourself

Eksamenslæsning fra helvede!

2016-05-23 12.37.57

Så har eksamenslæsningen været i gang i en uge, og i morgen venter den første eksamen. Puha! Første ud af tre, der skal overstås. You know the drill …

Især læsningen til denne eksamen har været hård, da noter fra både forelæsninger og holdtimer nærmest er en by i Rusland – I kan læse nærmere om hvorfor HER, hvor jeg beskriver hvor utrolig dårlige underviserne har været både sprogligt og fagligt.. Ja den nylige evaluering viste faktisk det dårligste resultat til dato på AU. Jeg lyver ikke (hvilket faktisk er ret skræmmende), når jeg siger, at 70% af de godt 300 elever, der havde faget, har svaret, at de fik INTET eller meget lille udbytte ud af faget. 70%! det er jo fuldstændig vanvittigt! Hvordan forestiller de sig egentlig, at vi skal kunne hitte ud af en eksamen med bare et nogenlunde resultat?

Og så kan man vel sagtens forestille sig, at det ikke er nogen leg at læse op (er det egentlig nogensinde det?). Så jeg er super nervøs og samtidig ret spændt på, hvordan det hele kommer til at gå, når jeg i morgen sidder bænket seks timer ved et lille bord med computeren og opgaveformuleringen foran mig. I kan vel sagtens forestille jer scenariet. Men man må jo gå ud fra, at de tager bare en smule hensyn til forelæsernes manglende kompetencer og som resultat deraf vores manglende viden, når de skal bedømme opgaverne…

Men jeg ved jo, at jeg (heldigvis) ikke er alene. Så til alle der har det ligesom mig og også skal til eksamen: Knæk og bræk!

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER – der kommer jo nok en afsløring af, hvordan det hele gik! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about loving yourself