Angreb på uskyldige

Så er vi i gang igen!

541226_485362984819054_355199502_n

Så er ferien for alvor slut og januar er i den grad begyndt, og som I nok har bemærket følger også januarvejret med kulde, blæst og risiko for snestorm (det fortæller samtlige vejrudsigter i hvert fald). De sidste dage i ferien blev brugt nordpå med kæresten, hvor vi besøgte min far et sted ude hvor kragerne vender og svigerfamilien dét sted, hvor kragerne for længst er vendt (læs: Tømmerby!).

Modsat de mange andre år blev nytårsaften brugt stille og rolig derhjemme med kæresten og nogle venner, der dog gik tidligt på grund af morgenvagter 1. januar – er vi virkelig blevet SÅ gamle? Det betød dog som noget helt nyt, at jeg var (stort set) frisk 1. januar, og det var faktisk ganske rart. Denne dag og resten af weekenden blev afsluttet med 12 timers arbejde, et gensyn med en skøn veninde, der er flyttet alt for langt væk, og som jeg derfor sjældent ser, og fødselsdagsbrunch hos min 94 år gamle bedstemor – og så lige et smut til Aarhus.

Og nu er anden eksamen afsluttet, og der er nu kun én tilbage, der venter engang sidst i januar – endda én uden hjælpemidler!!! Derudover er jeg startet i fitness – nytårsforsættet I ved. Eller jeg har i hvert fald booket mig ind på to hold, og starter med det første på søndag klokken 9.30. Her står den på ’stram op’ med gud ved hvor mange andre kvinder, der også gerne vil starte det nye år ’fit for fight’, så det skal nok blive spændende. Så må vi se hvor længe det holder… Men det er nu nemmere, når man er to, så jeg har min mor med, der også hjertens gerne vil ’strammes op’ efter julens ædegilde, så det skal nok blive vældig sjovt. Om ikke andet kan vi altid grine af det hele bagefter og køre forbi en af supermarkedernes mange bake off efter en nougat croissant …

Er I også kommet godt ind i det nye år?

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angreb på uskyldige