Sunday quotes about recognition

Valentinsdag som den bedste undskyldning

giphy

Det er, som jeg også gjorde klart sidste år ved samme tid, ikke en dag, jeg går specielt meget op i. Og heller ikke én jeg som sådan fejrer. Men jeg må dog indrømme, at vi da alligevel plejer at tage ud at spise – og i (g)år ingen undtagelse. Men det er nu også nok nærmere fordi det er en super god undskyldning for netop at tage ud og bruge penge på lækker mad. Der er hverken gaver, blomster, chokolade eller hvad butikkernes ellers forsøger at lokke folk til at købe. Og det er nu hyggeligt alligevel. Det er lige som det skal være. Jeg takker nemlig aldrig nej til en undskyldning for at tage ud at spise.. Og da slet ikke når måltidet består af både forret, hovedret og dessert. Fik jeg sagt, at jeg er en smule madglad? 

Og man kan vel altid finde noget at fejre? En lille undskyldning, der er med til at legitimere, at man bruger lidt ekstra penge på aftenmåltidet. Denne gang var det fejring af kærligheden. Næste gang er det måske en overstået eksamen, en fridag på en lørdag (det er så sjældent det sker for mit vedkommende) eller bare det faktum, at det er længe siden vi sidst har været ude at spise. Og når man så opdager, at man har brugt ufattelig få penge fra (det fælles) madkort i denne måned, ja så går det jo nok.

For ser man på fakta, så er Valentinsdag jo nok mest en pengemaskine for virksomhederne. Men altså.. jeg arbejder jo i servicebranchen, hvor vi nærmest lever af mærkedage som denne, så jeg klager skam ikke 😉 Heller ikke når nu jeg var så heldig for en gangs skyld at have fri!

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about recognition