Ingen julegaver i år...

Wishes & Inspiration

oensker

1. Iphone SE 2. Forklæde Miss Etoilé 3. Hammershøi vaser 4. Jeans 5. Kværn 6. Dcuk 7. Hjemmesko

 

I forlængelse af mit indlæg i mandags om ikke at give julgaver i år, så kommer her min ønskeliste. Hvilket måske virker en smule paradoksalt, men det var som jeg nævnte ikke på alle fronter gaverne blev droppet.

Dette års ønsker er en smule anderledes og langt mere blandet end de plejer at være og måske netop derfor kan de bringe lidt inspiration til de af jer, der endnu ikke har fået bakset ønskelisten sammen. Og som I kan se vidner den også om, at jeg stadig render rundt med en iphone 4s, der efterhånden har overlevet sig selv. Ikke at jeg ligefrem regner med at få en ny telefon, men som sagt er det jo ønsker – og man har lov til at ønske sig lige præcis det man vil. Dog undlader jeg at skrive en million og en rød ferrari på – det er måske alligevel lidt for optimistisk… Til gengæld er de plyssede hjemmesko og det fine fine forklæde fra Miss Etoilé, som matcher de kagedåser jeg fik sidste år, langt fra optimistisk – og nok også noget jeg selv ender med at købe, hvis ikke det ligger under træet juleaften 🙂

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen julegaver i år...