Sunday quotes about never giving up

Wishes & Inspiration

Wishes

1. Plakat 2. BH 3. Trusser 4. Ring 5. Set i Ilva/IDEmøbler 6. Eyeliner 7. Kagedåser 8. Trøje 9. Woman abonnement 10. Øjenbrynsblyant 11. Lyngbyvase

På baggrund af mit indlæg om, om de kære ønskelister i virkeligheden bare er bestillingslister – hvilket I kan læse om her – får I her min ønskeliste (eller bestillingsliste om I vil). Der er igen i år både tøj og skønhedsgrej på den, som er næsten uundværligt, men som noget nyt er der også en del boligaccessories. Måske det er alderen, der langsomt kommer snigende eller det faktum, at jeg nok i nærmeste fremtid skal flytte hjemmefra, men jeg har i hvert fald fået smag for vaser, billeder og andre pyntegenstande. Kagedåserne er min helt særlige favorit i år. Jeg opdagede dem i et butiksvindue og kunne simpelthen ikke stå for dem – de er både super søde, stilige og praktiske. Af samme grund er den lyserøde Lyngbyvase på listen. Jeg har aldrig været særlig vild med de originale hvide, men jeg synes til gengæld at denne lyserøde er super fin og tøset – lige noget for mig. Ringen er fra Pandora, og en jeg faldt over for et års tid siden. Jeg har efterhånden gået med de samme ringe de sidste fire år, så denne ville være en perfekt udskiftning. Og til sidst de to billeder, der er på, fordi jeg simpelthen har en svaghed for citater og grafikker. Håber da på at få et par af disse ønsker opfyldt, og at jeg måske har inspireret jer til nogle ønsker eller gaveideer.

Hvad ønsker I jer til jul?

– MissConradsen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about never giving up