Sunday quotes about music

Vi rocker Thy – igen i år!

Og hvis du med overskriften absolut ingen anelse har om, hvad jeg snakker om, ja så kan du læse sidste års indlæg lige her.

Hvis du er helt med på overskriften, ja så læs og ikke mindst se med, når der nu kommer det bedste fra Thy. Skudt med iPhone (og undskyld for det – men spejlreflekskameraet er endnu ikke blevet en del af sortimentet her på adressen).

Vi var bare os i år, min kæreste og jeg. Så vildt var det ikke. Vi er åbenbart blevet gamle. Det føles i hvert fald sådan, når man står blandt flere tusinde hvinende teenagere under Nik & Jay. Men der røg nu alligevel et par mokaï og Breezere ned (ja, jeg har stadig ikke lært at drikke øl), og vi hoppede med sammen med de unge. Så det var bestemt sjovt alligevel. Men vigtigst af alt: Vi fik hørt noget godt musik, og spist det obligatoriske pizza/burger/nachos snaskede festivalmad, som jeg også så fint illustrerer herunder.

page2

Og som bonusinfo kan jeg fortælle, at…

  • Jeg har fået en regn af øl udover mig – nogle besluttede sig for at kaste EN HEL KANDE øl under en koncert. Lækkert.
  • Jeg i år havde valgt sko UDEN lynlås, så jeg var fri for at buge gaffatape som lappeløsning ligesom sidst.
  • Jeg valgte at tage almindelig jakke på den dag det regnede – og regnjakke på den dag solen skinnede. Vejrvært bliver jeg aldrig.
  • Jeg følte mig mere hjemme i tarteletteltet med folk på mine forældres alder end i “energi-teltet”, hvor man kunne lade sin mobil og ellers stå blandt 20-30 unge mennesker – alle under 18 naturligvis.
  • Apropos ‘under 18’, så havde jeg naturligvis anskaffet mig et “18+”-armbånd. #BliverStadigSpurgtOmID
  • Ja, det er Birthe Kjær på første billede herunder. Og det var hammer godt! Det samme var Infernal. Men jeg er måske også en smule farvet som inkarneret fan de sidste 10-15 år.
  • Udover ovenstående lagde vi også ører til Kim Larsen, Vi Elsker 90’erne, Burhan G, Wafande, LOC og (selvfølgelig) Nik & Jay.

 

page3

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about music