Kreativitet #2: Julefad

Uretfærdighed og biplyde

Hvis der er noget, der kan gøre mig godt gal i skralden, så er det, når tingene ikke sker på retfærdig vis. Og dette skulle jeg så udsættes for denne morgen – eller rettere sagt min kæreste. Men hey, man kan sagtens hævde og kræve retfærdighed på andres bekostning.

Sagen er den, at vi igennem en længere periode har døjet med et kølefryseskab, der ikke kan fryse ordentligt. Det har ikke blot en alt for høj temperatur i forhold til det anbefalede (og nødvendige), nej, det begynder simpelthen også at bippe, så snart vi bare overvejer at putte noget i fryseren. Og hvorfor slår vi så ikke bare biplyden fra? Jo ser I, det gør vi også… Hver anden time! Den bippende lyd er nemlig hverken særlig høflig eller forstående over for vores behov for nattesøvn, så den bipper igen og igen og igen i godt og vel to døgn. Og kan fortælle, at intensiteten af denne bippen er steget som månederne er gået. Og nu siger jeg månederNE – flertal! For det store problem og dét, der virkelig går både mig og de egentlige lejere (min kæreste og hans roomie) på er, at dette nedkølings-bippe-problem nu har stået på i tre måneder – TRE! Vi kontaktede for første gang viceværten i slutningen af august, men intet skete. De var på daværende tidspunkt og kigge på det (efter lang tids venten) og konkluderede da også, at vi nok skulle have et nyt. Men stadig intet skete. En måneds tid senere, da vi stadig intet havde hørt, fandt vi så ud af, at der pludselig var kommet nye viceværter OG udlejere. Dette betød så, at hele processen skulle begynder forfra. Fair enough. Endnu engang lød konklusionen, at vi højst sandsynligt skulle have et nyt, og det skulle viceværten nok sørge for at få bestilt hjem. Nu er der så som sagt gået tre måneder og efter endnu engang at have ringet til udlejningsfirmaet, påstår de så, at det er indvendig skade, og at vi derfor selv skal stå for det, da de kun dækker ælde og slid. Dette har de fortalt os nu, efter tre måneder – TRE MÅNEDER – hvor vi ikke har kunnet fryse vores dejlige datovarer og billigt købte mængderabatvarer ned. Og så er det jeg tænker: Indvendig skade min bare. Kølefryseskabet er godt ni år gammel – det er jo slet ikke meningen, at det skal holde så længe.

Men det viser bare alt for tydeligt, hvordan udlejere (ja, store firmaer i det hele taget) prøver at udnytte folk, så de selv slipper for at få penge op af lommen. Det er jo på ingen måde i orden. Hvis det stod til mig, fik de også klar besked – desværre håndtere min kæreste sådanne sager en smule anderledes (og måske langt mere sympatisk og høfligt). Og hvad angår den ellers yderst venlige vicevært, så har han sagt sit job op – han finder sig heller ikke i deres behandling af lejerne. Og jeg tvivler, at på dette udlejningsfirma er de eneste, der ikke har samvittigheden helt på det rene? …

 

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativitet #2: Julefad