Sunday quotes about love

Update i planteland

2016-11-21-18-58-02

Jeg lovede jer jo for et par måneder siden en update på vores (dengang) nyindkøbte babyplanter. Og det får I så her…

Jeg kan lige så godt fra start indrømme det – eller VI kan, for det gælder faktisk både min kæreste og jeg: Vi dur bare overhovedet ikke til at passe blomster. Samtlige blomster i vores lejlighed enten hænger eller er blevet gule. Og de tre små stiklinger vi købte må jeg også blankt indrømme ikke har det specielt godt. Ja jeg kan jo alligevel ikke rigtig løbe fra billederne… De to ‘svigermors skarpe tunge’ har jeg en stærk tro om i virkeligheden er kunstige, for de har som de eneste planter i vores lejlighed ikke ændret sig det mindste. De er hverken rådnet eller begyndt at hænge. Modsat er de dog heller ikke groet én millimeter siden vi købte dem. Okay, måske én millimeter. Men det er godt nok heller ikke meget mere! Ja I kan jo selv tage et kig. Det er det gamle billede i midten, hvis der skulle være nogen tvivl…

page1

Og Aloe Vera planten? Den voksede i stor stil! Nye skud hele tiden. Vi var meget positivt overraskede. Og så begyndte den at rådne og pludselig havde den ingen rødder længere. Og så kan I jo selv gætte jer til, hvad der skete. Det var meget mystisk.

2017-02-21-16-07-18

Så fremover må den stå på kaktusser og planter (læs: grene), der ikke skal vandes. For alt andet er da fuldstændig håbløst. Problemet er bare, at jeg elsker grønne planter! Så hvis I ligger inde med nogle gode råd, så er jeg lutter øre.

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about love