Tanker om studiestart

Torsdagstip #14: eBay fund

Nu har de seneste par uger delt torsdagstip om mad og organisering, så nu er det vist ved at være tid til en omgang eBay fund igen.

Denne gang nogle fund der afspejler både min forkærlighed for lyserød OG for scrunchies. Specielt sidstnævnte er jeg de seneste måneder blevet rigtig glad for. De gør det bare både nemmere og sjovere at sætte hår. Og når de tilmed kan fås til 5-8 kroner på eBay, ja så er det jo svært at modstå.

Og hvis du ikke er helt lige så glad for den lyserøde farve som jeg, så kan alle tingene nedenfor også fås i et hav af andre farver, og kan erhverves for … 36 kroner! Det er vist lige til at overkomme.

udklip2

1. Sort blomstret scrunchie 2. Rød prikket scrunchie 3. Børsterenser

4. Skrubbehandsker 5. Pink scrunchie 6. Leopard scrunchie

Som bonus kan jeg fortælle at både handskerne og børsterenseren allerede er blevet afprøvet, og at begge dele fungerer ganske udmærket. Vær dog opmærksom på at handskerne er ret små, da det er kinastørrelser – så hvis de er købt til kæresten eller du selv har en stor hånd, så strammer de nok en smule 😉

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om studiestart