Forbedringer på bloggen

Torsdagstip #15: eBay fund

Endnu en omgang torsdagstip med eBaykøb. Er I snart trætte af dem? For så kan jeg fortælle, at det også er begrænset hvor meget mere, jeg faktisk har købt. Til jer der endnu ikke er hoppet af vognen, ja så kommer her en række super billige OG brugbare fund.

I denne omgang er temaet påklædning. Hvis man da lige ser bort fra tegnestifterne. Men de var nu ganske brugbare til min hjemmelavede opslagstavle (som I iøvrigt kan finde her). Derudover har jeg igen lige tilføjet et par scrunchies til indkøbskurven – til gengæld er de ikke lyserøde denne her gang!

Derudover blev der købt et sæt øjenvipper, et par fine blondetrusser og en lille kimono. Og når jeg siger lille, så er den onesize og passer en XS-S. Det er jo kina-størrelser. Og den fås desværre ikke større. Til gengæld følger der verdens mindst dækkende g-string med, som jeg vil vove at påstå nok bedst passer en størrelse L. Det kan man jo så undre sig lidt over…

Men hermed tingene, der denne gang havde en samlet pris på lige under 50 kr.

eBay fund

1. Trusser 2. Øjenvipper 3. Kimono 4. Tegnestifter 5. Grøn scrunchie 6. Blå scrunchie

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbedringer på bloggen