Hvor svært kan det være?

Torsdagstip #13: Få styr på lakkerne

Endnu et torsdagstip og endnu et af dem, der ikke handler om eBay fund. Sådan da… Jeg tipper nemlig om at få styr på neglelakkerne.

2017-08-05-16-07-03

Jeg må nok erkende, at jeg for år tilbage efter endelig at have fået lange negle fik en forkærlighed for neglelakker i alverdens farver. Heldigt for mig havde min mor samme afhængighed, og vi fik derfor lavet en ret imponerende samling. Et sted mellem 100 og 150 lakker ville ikke være et helt forkert bud.

Problemet er dog, at det aldrig er til at vælge, hvilken én, man vil have på. For hvordan er det nu liiige at farven er i virkeligheden? Det er ikke til at huske, når man har så mange i samme nuancer. Så min mor gik på eBay og købte en bunke plastikstænger med negle. I ved dem der, der også hænger i butikkerne.

Og så gik vi ellers i gang med at male og kategorisere: Rød, grøn, blå, lilla, sølv, guld, osv. Og det er SÅ nemt – hvis altså man lige husker at tilføje neglelakkens navn og nummer på pinden. Ellers kan den godt være svær at finde igen.

Så hermed endnu et tip om at tage et smut forbi eBay for at få styr på dine lakker. Som bonus koster det nærmest ingenting, så det er bare med at komme i gang.

page1

P.S. Hvis du (endnu) ikke er så ferm på eBay, er ‘neglene’ blandt andet at finde her.

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor svært kan det være?