Sunday quotes på dansk

Tøsetirsdag #3: Saftig burger og sexet biotur

Shopping, lækker mad, god film og dejligt selskab. Ja så bliver det sådan set ikke bedre! Og det var hvad jeg var så heldig at opleve sidste tirsdag.

page

Min mor kørte turen fra det berygtede Randers til Aarhus og så stod den ellers på en hurtig lille shoppingtur inden vi skulle mæske os i burgere og bio. Og vi fik da også købt en smule. Jeg selv et par støvler (på tilbud!) og en fin blomstret skjorte, min mor en super smuk kjole og et par sandaler – ja de er åbenbart begyndt at komme i butikkerne, selvom jeg stadig trækker i vinterstøvlerne, når jeg skal ud. Men så langt, så godt.

Som sagt stod den på (kæmpe)burgere inden filmen (på caféen Karma, hvis nogen skulle være interesserede efter at have set det lækre billede), og det var som sædvanlig lækkert – og snasket! Og så begav vi os ellers op i biografen. Og den stod (selvfølgelig) på intet ringere end ‘Fifty Shades of Grey – Darker’. Og jeg må sige, trods en del dårlig kritik (som sådan nogle film af en eller anden grund ALTID får), så synes jeg nu ikke den var så ringe endda. Om ikke andet vejede en lækker overkrop og det medbragte chokolade op for det… Så det var alt i alt en fuldstændig godkendt tirsdag. Og til jer der (endnu) ikke har fået set filmen – det kan varmt anbefales 😉

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes på dansk