10 tanker man tænker (som ny) i fitnesscenteret

Sunday quotes about optimism

Jeg ville nok i langt de fleste tilfælde betegne mig selv som realist, og kun i sjældne øjeblikke kan jeg se mig selv som den mest optimistiske i selskabet. Men til sammenligning med en kær veninde ender jeg altid med at være den optimistiske. Så med tanke på det kommer her en række citater om altid at (forsøge at) være optimistisk.

Må I have en dejlig søndag!

 

quotes-optimism-is-a-happiness-magnet-if-you-stay-positive

optimism-quote

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tanker man tænker (som ny) i fitnesscenteret