Scorereplikker!

Sunday quotes about life

Jeg har altid haft en forkærlighed for citater, da man altid kan finde et citat, der beskriver lige netop de tanker eller problemer, man nu engang går igennem. Og da jeg gennem årene har gemt utallige citater ned på computeren om alt fra venskaber, kærlighed og livet i almindelighed til citater om aldrig at give op og bare have det sjovt, synes jeg, at jeg ville dele dem med jer. Så søndag er hermed blevet dedikeret til citatdag. Jeg håber, I vil læse med.

26949677

happiness-jpg_jpeg

 

LifeQuotes4

 

– MissConradsen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scorereplikker!