Sunday quotes about girls

Sol, is og en aftale med vejrguden…

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at vejret var intet mindre end fantastisk i søndags! Ja det var det i hvert fald her i Aarhus. Solskin, vindstille og omkring 12 grader. Ikke dårligt i marts måned. Ja jeg måtte endda skifte uldhalstørklædet ud med et tyndt et og vinterjakken ud med en lidt kortere (og dermed mindre varm) model. Og dermed begav min kæreste og jeg os mod vandet – Lystbådhavnen nærmere bestemt – ligesom noget der lignede resten af Aarhus, fandt vi ud af. Det er faktisk et sted jeg aldrig har været. Men det er bestemt ikke sidste gang. På trods af massevis af mennesker var stemningen god, udsigten fantastisk og hyggekrogene mange.

page2

Ja og så var der Ishuset!

Jeg kan dog fortælle, at vi bestemt heller ikke var de eneste der havde udset os dét. For der er noget med danskere, når solen skinner. Så skal der spises is! Så godt og vel en halv time i kø var hvad man havde at se frem til. Men så var der også hjemmelavet, italiensk is. Det skulle være så godt. OG DET VAR DET! Men der skal nu heller ikke så meget til, før jeg synes en is er ganske fortræffelig. Og med guf og flødebolle på toppen, og en plads lige midt i solen mens den spises, ja så kan det slet ikke gå galt!

page4

Nu må det bare gerne blive ved sådan. Det er sådan et dejligt humørboost. Og så lover jeg, at jeg nok skal finde det rigtige forårs/sommertøj frem. Og at jeg nok skal spise mange flere is! Dét må være en god deal! Ikke vejrgud?

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about girls