Sunday quotes på dansk

Så skete det!

2zpjxj7

Ja, vi har fået en lejlighed! 

For netop som jeg den anden dag kunne fortælle om verdens værste rutsjebanetur, så ringer et udlejningsfirma og fortæller, at vi kan komme og se en lejlighed, når viceværten kommer hjem fra ferie… Hvor de havde fået vores nummer fra? No idea! Men det er vel egentlig også fuldstændig ligegyldigt.

Dagen efter ringede min kæreste klokken 8:45 (ja, jeg var hjemme hos de gamle i Randers) og fortalte at vi allerede samme dag kunne komme og se den før omtalte lejlighed. Say what!? Viceværten havde åbenbart afbrudt sin tur i sommerhus (eller hvor det nu var han var) for at fremvise en lejlighed. Ja jeg klager da ikke.. 

Så klokken 9:30, sølle 45 minutter efter telefonopkaldet og efter død og djævelkørsel på mortorvejen stod vi klar uden for lejligheden. Klar til fremvisning!

Men lad os bare face the facts: Det var verdens mindste lejlighed – og så endda kun en 1-værelses. Der var et lille bitte køkken med plads til et lille bitte spisebord. Ovenpå (ja, ovenpå!) var der et værelse med plads til dobbeltsengen og.. Ja, dobbeltsengen. Men den er billig, har lækker altan, svalegang, opvaskemaskine og ligger helt perfekt. Så det går – i hvert fald til vi finder noget bedre.

Og så kan vi ellers flytte ind per 1. august – og jeg kan nu (snart) kalde mig selv udeboende! Det skal nok blive helt okay 🙂

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

2 kommentarer

  • Marianne

    Stedet er i hvertfald meget central beliggende, glæder mig til at se den, men…. Hvor skal svigermor sove når hun kommer 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes på dansk