New in: Juni

Rutsjebaneturen fortsætter!

giphy

En tur der bringer os højt op, hvor vi ikke kunne ønske det bedre, og en tur der bringer os så langt ned, at alt er mørkt og trist.

Vi blev inviteret til at se en lejlighed. En perfekt, lille ‘luksus’ lejlighed lige i midten af byen. Den havde det hele! Ja eneste minus var den mikroskopiske fryser, hvor vi umuligt ville kunne have haft vores utallige rugbrød, kødpakker, pålæg og frossen frugt. Men vi gik derfra med glæde og håb – og denne gang var der kun to andre hold, der også havde set den lille oase, så oddsene var en del bedre. Vi skrev mailen om vores store interesse – og så var der bare tilbage at vente.

Og vi ventede..

Og ventede..

Og blev mere og mere irriterede over vores mangel på ting at lave (udover at slænge os på sofaen til det 15. afsnit af Friends) og vores manglende tålmodighed. For fik vi den – den perfekte lille lejlighed? Eller skulle vi være i krise endnu engang?

Og lige da kedsomheden havde overtaget allermest og tålmodigheden slap op, fik vi at vide… At lejligheden var udlejet til anden side! #!¤@=?#¤!!!

Så kan I selv forestille jer, hvordan resten af dagen blev… Ikke ligefrem meget bedre end den havde været hidtil, kan jeg fortæle til de fantasiløse! Vi fortsatte på sofaen i serieland og var om muligt endnu mere deprimerede end vi hidtil havde været. Lykken var bestemt ikke med os!

Så vi leder og skriver videre.. Eller venter! For vi har skrevet på utallige lejligheder, så nu er det bare op til udlejer at kontakte os. Men med nuværende statistik på 2/30, ser det ikke ligefrem lyst ud på trods af, at der er knap to måneder endnu..

Så hvis nogen har lyst til at købe en lejlighed i Aarhus, vi kan bo i, ja så takker vi da bestemt ikke nej 😉

Og ellers, ja, så flytter vi jo hjem til de gamle og pendler derfra.. Selvom jeg begynder at tvivle på, at de synes det er verdens bedste ide, hmm.. Det kan man jo ikke forstå…

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Juni