Sunday quotes about being alone

Planteforældre

2016-11-21-18-58-02

Som overskriften så fint indikerer, så er vi blevet forældre: Til tre små skud. To Svigermors Skarpe Tunge og én Aloe Vera. Jeup, I hørte rigtig. Min kæreste og jeg, der allerede på nuværende tidspunkt i vores korte liv i lejligheden har formået at slå to styks små køkkenplanter ihjel og utallige før vi flyttede hertil skal nu opfostre tre små planter. Men rygtet siger, at de skulle være ret nemme at passe? Og det håber jeg så inderligt er rigtigt. Det ville være ærgerligt at se dem lide døden. Og hvis ikke? Ja så har de kun kostet en 20’er og en cykeltur til Viby, så vi overlever nok.

Men det kunne nu være sjovt at have fået en plante til at gro. At se den vokse sig lige så stor som den fuldvoksne udgave af Svigermors Skarpe Tunge vi købte lige da vi flyttede hertil.

Eller i hvert fald at kunne passe dem godt nok til at de kan leve mere end en uge og en formiddag, som de tidligere indkøbte miniplanter.

2016-11-21-18-57-16

Derhjemme (hos mine forældre… Det er altså stadig mit hjem!) er jeg jo vant til, at min mor har en hel børnehave af orkideer, som hun passer – selv efter de er døde formår hun at få liv i dem igen! Jeg er imponeret. Og nu skal vi så prøve selv! Næste skridt er at få dem omplantet fra de fine plastikkrus til de lidt finere (og større) potter vi købte for en slik i IKEA. Så frem med de grønne fingre!!

2016-11-21-18-57-28

P.S. Der kommer selvfølgelig en opdatering, når der begynder at ske forandring. Om det så er fordi de vokser sig større, eller om det er fordi vi har slået dem ihjel, må tiden jo vise…

 

– MissConradsen 

 

Følg bloggen på Facebook: HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about being alone