Sunday quotes about exam

På tur i Ree Park!

Vilde dyr, selfies og frokost i gråvejr var hvad dagen stod på sidste onsdag, da min kæreste og jeg begav os afsted til Ree Safari Park for at få en hyggelig dag inden den frygtede ugeeksamen skulle starte. Og en hyggelig dag fik vi bestemt på trods af kombinationen af shorts og det ulmende gråvejr – der var heldigvis lunt nok. Og så fik vi da ellers dagen til at gå, som den nu går, når man er taget en tur i ‘det vilde’. Der var både selfies med alverdens dyr i både ‘abe-land’ og ‘Afrika’ – ja, jeg kan jo ikke lade være, og de fleste dyr var da også helt med på den – frokost med udsigt til giraffer og næsehorn og gang på de mange, lange gangbroer. Og vi fik da også godt fire timer til at gå med billeder og spejden efter dyrene, der ikke alle var lige glade for at komme frem. Og bagefter? Der var vi begge godt trætte!

Billederne skal i selvfølgelig ikke snydes for – i hvert fald ikke dem alle. 200 ville måske lige være i overkanten at lægge op… I må nøjes med 18 styk, men så får i til gengæld også både den almindelige udgave og selfieudgaven.

Page1

Ja, mine ansigtsudtryk er MEGET ens… Jeg må øve mig på et mere varierende selfie-face. Til gengæld har dyrene helt styr på det! 🙂

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

2 kommentarer

 • Inge-Lise Søgaard

  Rigtig fine billeder,jeg tror jeg kender dig og kærsten.Du skriver godt KNUS <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissConradsen

   Det tror jeg også du gør 😉 Og tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about exam