Kreativ jul ...

Nytårsforsætter! Nej vel?

calvin-hobbes-new-years-resolutions

Vi kender alle december måned. Fyldt med traditioner, der i manges tilfælde indebærer flæskesteg, brun sovs, julebag, lakridskonfekt og andre julegodter. Kunne det være mere lækkert? Mange kender også den følelse af at have taget mindst 5 kilo på, når december er ovre og en kold januar måned står for døren, og fitnesscentrene reklamerer for gratis tilmelding og fri træning den første måned.

Og så er det, at jeg tænker: Er jeg også blevet en af dem?

Ikke at jeg (endnu) føler, at jeg har taget 5 kilo på i december – langt fra. Jeg er en af dem kvinder elsker at hade. En af dem der er ’velsignet’ med en krop, der ikke vil så meget som tage imod ét gram fedt hverken på mave, hofter eller lår – hvis man ser bort fra den enorme foodbaby, der kortvarigt dukker frem, når jeg er færdig med flæskestegen og konfekten. At det så har resulteret i mangel på selvsamme andre steder på kroppen er en helt anden sag. Men pointen er den, at jeg aldrig har snakket om januarkure eller fitnessabonnementer, når nytåret nærmer sig, og det (igen) er tid til at begynde på et friskt nyt år.

Men i år ser det anderledes ud. Mine timer har i det snart afsluttede semester ligget sidst på dagen alle ugens dage, så jeg er i den grad blevet vænt til at sove en del flere timer, end jeg var vant til. Dette har selvfølgelig resulteret i følelsen af aldrig at kunne nå noget, inden jeg skulle møde og ligeledes mangel på tid sidst på dagen, hvilket (næsten) selvsagt også har resulteret i en del mangel på motion. Så nu sidder jeg tilbage med kronisk træthed og en hovedpine, der næsten dagligt vender tilbage. Og det skal der gøres noget ved.

Jeg er i den grad optimistisk for det nye år, og satser stærkt på, at næste semesters timer ligger en del bedre, så jeg kan (wait for it) … Starte i fitness! Jeg hopper simpelthen med på bølgen af unge mennesker, der flere gange om ugen valfarter til fitnesscentrene for at tage billeder og vise sig frem. Ja og så selvfølgelig lige krydre det med en times spinning og en kort løbetur. Det vil forhåbentlig hjælpe lidt på trætheden og give mig en masse energi til at klare endnu et semester. Og så kan det jo være, at hr. kæreste også kan få brugt det abonnement, HAN månedligt betaler til. Om jeg kommer til at holde det? Følelsen af at kunne strege det ud på to-do-listen vil i hvert fald hjælpe på det – det har jeg jo, som tidligere skrevet, en svaghed for (her)…

Rigtig godt nytår derude!

Har I nogle forsætter for det nye år?

 

MissConradsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativ jul ...