Sunday qoutes about dad

Nu må det simpelthen stoppe!

OK-32475164

Nu kom ligestillingsdebatten op at vende igen: Denne gang er det dog som noget (næsten) nyt mændene, der er de forsømte. Og selvom jeg den anden dag tog kvindernes parti, da jeg skrev om ligestilling på lønområdet (som I kan læse HER), så er jeg ikke bleg for også at tage mændenes, når det er dem, der bliver undertrykt. Det er nu kommet op i debatten, at flere forældre har klaget over mandlige pædagoger i deres børns børnehaver. Ikke at der har været noget med dem, eller at de har gjort noget, nej nej, forældrene bryder sig bare ikke om, at mandlige pædagoger skal passe deres børn.

Jeg har kun én ting at sige til det: Så må I dæleme passe jeres egne børn, hvis I er SÅ smålige og fordomsfulde. Jeg ser det nemlig ikke kun fra et ligestillingspunkt på pædagogområdet, at der også skal være mandlige pædagoger, selvom det da selvfølgelig er på sin plads. Nej, jeg ser det også som en nødvendighed for børnene. Her gælder det ikke kun drengebørnene, der har godt af, at der er en mand, de kan se op til (udover deres far selvfølgelig) ligesom pigerne har brug for de kvindelige pædagoger, men det gælder i høj grad også for pigerne, der har godt af det mandlige modstykke.

Jeg har flere gange fået fortalt historier om dengang, jeg gik i børnehave. Vi havde også en enkelt mandlig pædagog på stuen, ligesom jeg forestiller mig er tilfældet her, og han var det mest elskværdige menneske. Alle pigerne hang på ham og syntes, at han var åh så skæg. Han var en god mand og et godt modstykke til alle de kvindelige pædagoger. Der var absolut intet at sætte en finger på.

Så hvad end de ‘hidsige’ forældre har i tankerne omkring de mandlige pædagoger, så må de lige klappe kaje et øjeblik og overveje både den tanke, at det måske kunne være sundt for deres børn, at der er andre end kvindelige snakkehoveder i børnehaverne, og at det nu altså ikke er alle mandlige pædagoger, der er pædofile eller voldtager deres børn, eller hvad deres grund nu er til, at de ikke vil have, at mandlige pædagoger passer deres afkom. Historien melder selvfølgelig ikke noget om, hvilken slags forældre, der er tale om, men der kan man jo så tænke sit. Og igen: hvis I skal være så fordomsfulde, så pas jeres egne børn! De mandlige pædagoger skal blive i børnehaverne!

 

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday qoutes about dad