En uge i helvedes rutsjebane

Nu er det officielt …

Udklip1

… Min kæreste og roomatens lejlighed er sagt op, og min kæreste og jeg er boligsøgende! Og hold op hvor er det en rutsjebanetur. Vi har jo selvfølgelig tilmeldt os boligportalen og downloadet appen, og så kommer der ellers beskeder, når der er lejligheder, der lever op til vores krav (som faktisk slet ikke er så krævende). Og hver gang der er en ny, springer jeg af glæde og vi sender straks en besked afsted. Men er der nogle, der svarer på de mange beskeder? Ikke en eneste! Der kommer allerhøjest et ‘denne lejligehed er nu markeret som udlejet’. Så jeg er da mere end spændt på, hvorvidt vi skal flytte i lejlighed 1. september (eller helst inden da), eller om vi i stedet må leje et pulterkammer til min kærestes møbler og så ellers flytte hjem til mine forældre, der da heldigvis ikke bor mere end en halv time fra Aarhus. Jeg håber nu på lejligheden, selvom jeg tænker, at min mor ville synes, at det var yderst hyggeligt at have os boende – i hvert fald den første uge eller to. Og så alligevel ikke, for som hun flere gange har sagt “så skal jeg jo bare sige farvel til to”…

Men spændende bliver det i hvert fald! Jeg har jo stort set boet hos min kæreste det sidste halve år, så det bliver hverken nyt, at de sure sokker ligger i hjørnet, eller at vi ikke altid er enige om sengetider. Nyt bliver det dog, at jeg nu også skal have noget at have sagt i boligindretningen. And oh boy, jeg har mange ting jeg helt sikkert vil have i mit nye hjem – og mindst lige så mange ting jeg aldrig nogensinde vil lukke ind. Og på dette punkt er vi nok ikke helt enige

For det første tror jeg, at de mørke mørke møbler er en drengeting. Jeg ELSKER modsat hvide møbler: De er stilige, enkle og rene at se på – mørke møbler derimod, not so much. Problemet opstår dog i, at mørke møbler er alt, hvad min kæreste ejer, så der må jeg jo nok indgå et mindre kompromis. Derudover er jeg ikke sikker på at min kæreste er lige så vild med den lyserøde farve, jeg de seneste måneder har fået en forkærlighed for. Dette gælder alt fra tøj til boliginteriør, men især sidstnævnte er nok der, hvor hr. kæreste vil brokke sig en smule.. Så må jeg jo se om det er lysene, Hoptimisten, Lyngbyvasen eller de mange lyserødt beklædte skokasser, der må lade livet. En anden uenighed vi allerede har været igennem et par gange vil helt sikkert også opstå igen: Han vil gerne have fugle i lejligheden – jeg håber bare at udlejer ikke tillader husdyr. Og den lader vi så bare stå …

Men mon ikke vi nok skal blive enige om det hele. Om ikke andet så kræver det en lejlighed at flytte ind i, før uenighederne omkring indretningen for alvor kan opstå …

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook, hvor jeg selvfølgelig holder jer opdateret på boligjagten: HER

2 kommentarer

 • Inge ingelise1534@hotmail.dk

  Håber i finder en lejlighed <3oi skal nok blive enige om indretningen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissConradsen

   Ja, det håber jeg virkelig også – og gerne snart 😀 Og indretningsmæssigt skal der nok en del kompromisser til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge i helvedes rutsjebane