Sunday quotes about shopping

(Not so) fit for fight #6

littleoldladyjogcolored

Efter nogle gange på samme hold med de samme mennesker (man er vel vanedyr), så begynder man jo efterhånden at smalltalke lidt med de andre. Min mor gør i hvert fald. Hun er så også typen, der simpelthen ikke kan lade være – og det er uanset, om vi befinder os i H&M, Kiwi eller i fitnesscenteret til endnu en time med ’stram op’. Denne gang var det en ældre dame, der på daværende tidspunkt var den eneste i lokalet, der var tvangsindlagt til at høre om, hvor ondt vi havde haft efter sidste time (I ved, denne her). Den ældre dame kunne så (meget modsat) fortælle, at sådan er det altid i starten, men at kun ikke rigtig mærkede noget længere. Nu gik hun så også til ’stram op’ tre gange om ugen og ellers cirkeltræning et par gange – ja hun tog faktisk helst afsted hver evig eneste morgen, hvis det passede med hendes arbejde! Om jeg stod med åben mund og polypper? Det kan man vist roligt sige. Hun er vel 60-70 år (det der med at bestemme alder er ikke liiiige min spidskompetence), og i så meget bedre form end jeg nogensinde kan drømme om at blive. At det eneste mandlige medlem på holdet, der på dette tidspunkt i samtalen også var dukket på, og som har nogenlunde samme alder som den ældre dame, så fortæller, at han også er afsted i hvert fald fire gange om ugen, så er jeg da først overrasket. Er det en ny trend blandt ældre mennesker? Det er i hvert fald ikke sådan jeg ser mine bedsteforældre, der hellere bruger tiden på at jagte tilbud og køre en tur i sommerhuset end at jogge til det lokale fitnesscenter. Men de har jo selvfølgelig tiden til det, de ældre. Hvis det kan være en undskyldning?

Min undskyldning i disse dage er dog en helt anden. Som I kunne læse her, har jeg været ramt af influenza og har derfor ikke kunnet overskue andet motion end at skifte kanal på tv’et og rende frem og tilbage efter snotpapir – og det var hårdt nok i sig selv! Alt andet er blevet aflyst for mit vedkommende. Rygterne siger dog, at min kære mor stadig er super fit for fight og holder fast i de nye rutiner (uden mig). Så kan det jo være, at hun kan komme med nogle nye og sjove historier…

Men som sagt, så vender jeg stærkt tilbage … Forhåbentlig!

MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday quotes about shopping