Fit for fight #5

New in: Januar

Udklip

1. Strik 2. Sports-BH, Hunkemöller 3. Bikinitop 4. Bikinitrusser 5. Top  6. Sportstop, Hunkemöller 7. Sportsstrømper, Lidl 8. Støvler 9. Lys, Søstrene Grene 10. Hyggesokker, Tiger 11. Bluse

Trods det faktum, at jeg havde sagt til mig selv, at forbruget skulle holdes på et lavt niveau i januar, nu det var gået en smule amok i december, så formåede jeg alligevel at bruge alt for mange penge. Og det endte op med bestemt IKKE at være en billig måned. Men jeg tænker, at jeg umuligt er den eneste, der har haft det sådan? Så det skal da lige deles med jer – måske som inspiration til jeres næste køb? Eller til at minde mig selv om, at jeg vist skal til at købe tøj i andre farver end lyserødt, hmm…

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit for fight #5