Fit for fight #13

Min svaghed: Nutella cupcakes

page2

Jeg har en svaghed for kage, så er det sagt! Jeg ved at mange elsker slik, chips og chokolade, men for mig er det kage, der skal til, når den står på hygge fredag eller lørdag aften (ja eller tirsdag – eller resten af ugens dage – for den sags skyld). Chokolade kan da også gøre det, bevares, men der er nu bare noget ved kage.

Nu er jeg hverken madblogger eller noget nær, men her kommer alligevel en række indlæg med yderst lækre kager. Nedenstående har jeg kun bagt én eneste gang, da jeg havde kærnemælk tilovers fra pølsehornsbagningen, og endte ud med at google “kage med kærnemælk”. Hvad google-søgningen viste, var de lækreste muffins med Nutella i! Kan det blive bedre? Jeg lavede dog glasuren af en fin blanding af ‘almindelig’ glasur med flormelis, kakaopulver og vand blandet med Nutella i stedet for den oprindelige frosting – og det var mindst lige så lækkert.

Nutella cupcakes1

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit for fight #13