Update fra rodebutikken

Min svaghed: Mandagskage

page

Er der noget jeg ikke kan stå for, så er det Mandagskage. For selvom navnet indikerer, at det er den mest kedelige kage på jorden – for let’s face it, det er sådan mandage er – så er dette helt helt forkert. Den er nemlig intet mindre end fantastisk. Og heldigt for mig er det en af de kager, der hyppigst bliver bagt, når jeg er hjemme hos mine forældre. Den er i hvert fald helt sikkert et forsøg værd, hvis man lige som jeg er vild med chokolade og kage!

Mandagskage2

 

– MissConradsen

 

Følg gerne bloggen på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra rodebutikken