Tøsetirsdag: Forskud på Mors Dag

Min svaghed: Hindbærsnitter og kakaosnitter

page1

Nu har I vist efterhånden opfattet, at jeg virkelig ELSKER kage (ellers må I læse mit indlæg om nutella cupcakes eller bananmuffins). Men jeg kan også fortælle, at jeg bestemt ikke har det fra nogen fremmed, for min mor har det på præcis samme måde. Og det bedste ved dette er, at når jeg en sjælden gang imellem kommer hjem, så har hun næsten altid bagt et eller andet lækkert, som vi skal hygge med sammen med en af de serier, vi følger med i. Sidst jeg var hjemme, var det bananmuffins, men gangen før, hvor jeg havde slæbt min kæreste med, skulle der prøves noget nyt: Kakaosnitter – fra en rigtig bageropskrift! Og som om det ikke var nok, havde hun også bagt nogle gamle kendinge: Hindbærsnitter. Mums! Lækre var de, og I skal selvfølgelig ikke snydes for hverken opskrifter eller billeder. Og som et lille tip,, kan jeg fortælle, at de smager ekstra lækkert med hjemmelavet hindbærmarmelade i.

 

Hindbærsnitter Kakaosnitter

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøsetirsdag: Forskud på Mors Dag