Smider de mig ud!?

Min svaghed: Chokolade, nødde, kokos muffins

page

Nu er der efterhånden gået lidt vane (eller tradition om I vil) i at have et kageindlæg om lørdagen. Det kræver jo så desværre (eller heldigvis!?), at der bliver bagt. Så det må jeg (eller min kære moder) jo gøre. Denne gang blev det til chokolade, nødde, kokos muffins. Jeg kender overhovedet ikke det rigtige navn, men opskriften stammer fra min mors kusine, Vibeke, der i tidernes morgen lækkede den til os, hvilket vi priser os lykkelige for – for de er super lækre! Derfor får de også navnet ‘Vibekes muffins’ – lidt credit skal hun jo ha’… Som beskrevet i overskriften består de af en lækker cocktail af chokolade, nødder og kokos, what’s not to like?

Giv den et forsøg – I får i hvert fald opskriften her 🙂

Vibekes muffins

 

– MissConradsen

 

Følg mig gerne på Facebook: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smider de mig ud!?